Pipl Online panel je platforma za online marketinška istraživanja. Postoji mnogo dobrih razloga da postanete član Pipl online panela ali tri su zaista savršena:

1. Članstvo u panelu je besplatno! Članstvo u Pipl online panelu je potpuno besplatno. Pipl online panel nikada od Vas neće tražiti bilo kakvu nadoknadu za članstvo u panelu. Mi smo oni koji Vama plaćaju.

2. Zarađujete novac radeći ankete! Članovi panela registracijom dobijaju pravo da učestvuju u najrazličitijim marketinškim istraživanjima i da za svoje učešće dobijaju novac. Takođe, novac dobijate i učešćem u različitim akcijama Pipl online panela. Više informacija o sistemu nagrađivanja možete pročitati ovde.

3. Mogućnost da slobodno izrazite svoje stavove! Mi u Pipl online panelu podsticaćemo Vas neprestano da potpuno slobodno bez ičijeg uticaja izražavate svoje stavove o najrazličitijim temama. Nama i našim klijentima je jako važno Vaše mišljenje o brojnim temama, neke od njih su: automobilizam, finansije, slobodno vreme i putovanja, zdravstvo i farmacija, mediji, roba široke potrošnje, tehnika, društvo, politika… Izražavanjem svojih stavova kroz online ankete utičete na trendove i razvoj proizvoda i usluga koje svakodnevno koristite Vi i Vaša porodica.

Pročitajte koja su 2 koraka za registraciju na Pipl online panel a onda se brzo i lako registrujte!