Baza često postavljenih pitanja (FAQ) se stalno uvećava. Sve što Vas interesuje pitajte nas koristeći online kontakt formu! Registrujte se na Pipl online panel!

Pipl Online panel je platforma za online marketinška istraživanja. Kada postanete član Pipl Panela, s vremena na vreme ćemo Vas putem mejla pozivati da učestvujete u anketama i da izrazite svoje mišljenje. Za svaku kompletiranu anketu ostvarujete zaradu / dobijate bodove koje kasnije možete da zamenite za poklon vaučere ili novac. Članstvo u Panelu je besplatno, a Vaši odgovori i podaci se tretiraju kao strogo povjerljivi i ne prosleđuju se trećim licima. Niste obavezni da učestvujete, i sami odlučujete kada ćete anketu popuniti.

Za svaku kompletiranu anketu ostvarujete zaradu / dobijate bodove koje možete da zamenite za vaučere ili novac. Određujete buduće trendove izražavajući svoje mišljenje o aktuelnim temama i novim proizvodima. Članstvo u Panelu je besplatno i možete redovno da učestvujete u atraktivnim nagradnim igrama. Niste obavezni da učestvujete u anketama. Tajnost Vaših podataka je najstrože zaštićena.

Ostvarujete zaradu / dobijate bodove za:

  • svaku kompletiranu anketu
  • razne akcije koje organizuje Pipl

Jedan od načina nadoknade za Vaše učešće u našim istraživanjima je i uplata određene sume novca na Vaš račun. Minimalan iznos za isplatu iznosi 1500 dinara. Ukoliko želite da unovčite Vašu zaradu, pošaljite nam email, a mi ćemo Vam poslati autorski ugovor na Vašu adresu. Potpisani autorski ugovor nam vratite, a mi ćemo Vam uplatiti  novac na Vaš račun.

Na ovo pitanje nema jedinstvenog odgovora. U zavisnosti od Vašeg ličnog profila (pol, mesto prebivališta, itd), povremeno ćemo Vas putem e-maila pozivati da učestvujete u anketama. Koliko često, to zavisi od profila koji nam je potreban za određenu anketu.

Svako ko ima 15 ili više navršenih godina starosti može učestvovati u našim istraživanjima.

Svaki član Vaše porodice, a takođe i bilo ko od Vaših prijatelja može se registrovati za učešće u istraživanjima ako ima 15 ili više godina, i ako prilikom popunjavanja upitnika nije pod uticajem bilo koje druge osobe.

Da, članstvo u Pipl Online Panel-u je potpuno besplatno.

Podaci koje unosite prenose se putem SSL protokola (SecuritySocketLayer). SSL je protokol za enkripciju podataka koji obezbeđuje bezbedan kanal za prenos podataka i omogućava identifikaciju servera. Ova tehnologija još uvek važi za jednu od najsigurnijih trenutno na raspolaganju.

Ukoliko imte prijatelje koji bi želeli da se učlane u naš panel, možete im preporučiti da se registruju na Pipl online panel jednostavnim popunjavanjem kratkog formulara na stranici www.pipl.rs/registracija

Ukoliko ubuduće više ne želite da dobijate pozivnice za učešće u anketama, jednostavno se možete odjaviti pute svog panela na koji se logujete na stranici www.pipl.rs/mojpanel/