Potrudili smo se da proces registracije na Pipl online panel učinimo savršeno jednostavnim. 2 koraka su dovoljna za članstvo u online panelu i inkasiranje prvih bodova:

1. Popunite kratak registracioni upitnik na Pipl sajtu. Upitnik je jako kratak, popunite sva polja i kliknite na dugme za slanje. Dobićete povratnu poruku da je zahtev za potvrdu registracije poslata na Vaš mail! Ništa lakše, zar ne? Link za početak procesa registracije se nalazi ovde. I da ovde budemo potpuno jasni: Na Vašu email adresu nikada nećemo slati ništa što nema veze sa Pipl online panelom i Vašu email adresu nikada nećemo ustupiti ili prodati trećim licima. Više o politici privatnosti možete pročitati ovde.

2. Otvorite svoj mail i potvrdite registraciju. Kada otvorite svoj mail naći ćete poruku koju ste dobili od Pipl online panela. U telu maila se nalazi user name i password za pristup Vašim podacima na Pipl online panel kao i link za potvrdu registracije.

Pročitajte zašto je 1 Moj Panel savršeno mesto gde ćete uvek moći da pristupite svim svojim podacima! Pre toga se registrujte na Pipl!