Moj panel je Vaš lični deo Pipl sajta na kojem ćete moći da vidite sve svoje lične podatke, spisak anketa koje ste uradili i zaradu koju ste ostvarili. Lako ćete moći da dopunite svoje podatke popunjavanjem dodatnih obrazaca. Ovo je jako bitno jer će nam to pomoći da Vas češće kontaktiram i pošaljemo Vam online anketu!

Vaša email adresa sa kojom se prijavite na online panel je mesto preko kojeg se u najvećem broju slučajeva odvija komunikacija između Vas i nas iz Pipl panela. Zato je jako bitno da email adresa sa kojom se prijavite na online panel bude ona koju najčešće koristite kako bi uvek pravovremeno bili obavešteni o istraživanjima koja se rade.

Na mail ćete dobijati pozivnice za učešće u novim istraživanjima. Ponekad istraživanja koja radimo imaju ograničen rok trajanja ili se rade dok se ne dosegne potreban broj anketa ili zadata kvota. Zbog toga preporučujemo da svakodnevno proveravate svoj email kako ne biste propustili neko istraživanje i novu zaradu.

Kako bi bili sigurni da ankete koje Vam pošaljemo neće završiti u SPAM folderu, dovoljno je dodati mail Pipl panela u svoje kontakte.

3 je razloga u 2 koraka, samo jednim e-mailom za laku i brzu registraciju na Pipl!